Aanbod

Kleuters

Het plezier aan bewegen en sporten ontdekken is een must voor kinderen tijdens het kleuterturnen. Aan de hand van de twaalf bewegingsvaardigheden van Multimove bieden we een leuke en kwaliteitsvolle manier van bewegen aan. Kinderen gaan zo op ontdekking, ontwikkelen zelfvertrouwen, leren samenwerken … De focus binnen het kleuterturnen ligt op vrij experimenteren, verschillende spelvormen en bewegingsomlopen. 

Kinderen en jeugd
(zowel meisjes als jongens)

We werken in groepen op niveau en leeftijd. In deze lessen worden de basistechnieken van tumbling, sprongen, damesbrug en balk aangeleerd. Daarnaast komen ook Multimove en Multi SkillZ aan bod.

Enkele actiebeelden van onze leden...

Tess

Elise

Volwassenen
(Dames)

De wekelijkse lessen variëren. Het aanbod is gericht op vetverbranding, buik, billen, stabiliteit ... onder andere full body, metabolism en core stability workouts.

Activiteiten

Wekelijkse lessen
In onze wekelijkse lessen worden volgende activiteiten aan geboden.

Gymnastiek

Actie op de Airtrack!

Multimove

multimove

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Multiskillz

Door het gebruik van Multi Skillz for Gym kunnen kinderen al spelend leren en ontdekken. Ze ontwikkelen op een leuke en effectieve manier motorische vaardigheden en basisvaardigheden gymnastiek.

Jaarlijkse Activiteiten

  • Vriendjesweek: week van 18 tot 23 september 2023.
    Tijdens de vriendjesweek mag je een vriend/vriendin gratis meenemen naar je wekelijkse turnles om hem/haar zo te laten kennismaken met turnen.
  • Turnfeest: 3 maart 2024
    Tijdens het turnfeest tonen we in een mooie show aan publiek wat we allemaal geleerd hebben door het jaar
  • Turnkamp: 26 tem 30 augustus 2024
    Op turnkamp turnen we er een hele week op los, maar doen we daarnaast ook vele andere leuke activiteiten (pleinspelen, zwemmen, bosspel ...).

Volg Turnkring Olympia Beerse op Facebook

© Copyright 2023 Olympia Beerse

Website & hosting: Website Boutique Beerse